Velikonoční mazanec se dá upéct bez vajec. A dokonce líp chutná

"Bez vajec mazanec neupečete," řekla mi rezolutně cukrářka Iveta Fabešová. Aby se vzápětí nechala zlákat k experimentu, který dopadl naprosto nečekaně. Ukázalo se, že náhražka z poctivých ingrediencí vůbec nemusí být špatná a člověk by měl být stále otevřený novým možnostem. Vyjde dokonce levněji. Další články k tématu:Vyzkoušejte jarní hnízda, ve kterých vykvete perníková náplňPlané bylinky propašujte na jaře do kuchyně, kopřivami nacpěte mrazákJarní úklid vezměte jedním vrzem, je to účinnější než postupněVelikonoční dekorace vytvoříte na poslední chvíli i ze skořápek Vyrobte si zvířátka z ovčího rouna, půvabnou dekoraci nejen na Velikonoce

Celou aktualitu Velikonoční mazanec se dá upéct bez vajec. A dokonce líp chutná naleznete na serveru Hobby iDNES.cz.